Internal efficiency & external flexibility

November 26, 2014 2103

(DUTCH EVENT)

Gedegen capaciteitsmanagement versterkt uw concurrentiepositie in het logistieke, commerciële én financiële speelveld. Maar in een wereld waar technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en klanten aan de macht zijn klinkt dat eenvoudiger dan het is. Hoe speelt u zo goed mogelijk in op het spanningsveld tussen een wisselende klantvraag en efficiënte interne processen? De centrale vraag waarover we op 26 november met logistieke ondernemers en specialisten in gesprek gaan. Meld u snel aan!

Prijs, levertijd, herkomst, garantie. Uw klanten kijken anders naar de wereld en zijn kritischer dan ooit. Aankopen worden vergeleken op internet waardoor de concurrentie groeit. Het is belangrijker om te anticiperen op de markt, uw aanbod passend te houden en te leveren volgens de verwachting van uw klant. Tijdens de inspiratiesessie wordt aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden weergegeven wat de impact is op de automatiseringsstrategie en hoe externe en interne goederenstromen efficiënter en flexibeler ingericht kunnen worden.

Klik hier om u kosteloos aan te melden.

Datum en locatie
Woensdag 26 november 2014
Mazars, Rivium Promenade 200, 2909 LM Capelle a/d IJssel

Programma
15.30 uur | Ontvangst
16.00 uur | Introductie
16.15 uur | Supply Chain Management – Alain Beerens
16.45 uur | Pauze
17.00 uur | Strategische positie en IT management – Jan Matto
17.30 uur | Netwerkborrel

Sprekers
Alain Beerens (Partner & Consultant bij Groenewout Consultants) heeft ruime ervaring op het gebied van logistiek en supply chain management. Zijn track record bevat onder meer (her)ontwerp en implementatie van diverse supply chain verbeteringen en kostenreductie programma’s voor gerenommeerde klanten.

Jan Matto (Partner & IT adviseur bij Mazars) weet als geen ander wat voor uitdagingen een goede automatiseringsstrategie vorm geeft. Hij vertelt hoe u gehoor kunt geven aan de vraag om transparantie, welke mogelijkheden er zijn om het klantdenken te prevaleren boven het capaciteitsdenken en hoe u dynamiek aanbrengt in uw service.

Doelgroep
De casussen tijdens deze inspiratiesessie zijn speciaal opgezet voor Transport en Logistieke bedrijven.

Voorwaarden
Uiterlijk één week voorafgaand aan het event ontvangt u de bevestiging. Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, laat dit ons dan z.s.m. weten. Uiterlijk één dag voorafgaand aan dit event. Bij no show zonder afmelding vooraf zijn wij helaas genoodzaakt € 50,- in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.

Aanmelden
Klik hier om u kosteloos aan te melden.
Wij zien u graag op 26 november!

Vragen over dit event
Contacteer Isabel Schouten of 076 5330440

Twitter
  • Heb jij een installatietechnische of bouwkundige achtergrond in logistiek vastgoed? En wil jij als adviseur meedenk… https://t.co/xb4zjdy3vd 4 days ago
  • Steeds meer robots-wagens in de logistiek. Logistiek expert Dirk Becks geeft je inzicht in welke factoren bijdragen… https://t.co/WRxiylIiis 1 month ago
  • Tarkett creëert efficiënt en duurzaam DC in Waalwijk https://t.co/d2YStYXTJS https://t.co/Cc8vHrw2KW 2 months ago
50 years of experience

Consulting firm with over 50 years of experience.


European database

Availability of a European logistics database with benchmark figures on transportation and warehouse costs.


Network design

Full scope expertise on network design, as well as warehouse design (conceptual layout, logistics - and storage equipment) and logistics building design (engineering and investment calculations).


Implementation support

Ability to support implementation of new logistics concepts (70% of Groenewout revenue is with existing customers in follow-up/implementation projects.


Extensive knowledge

Extensive operational knowledge, hands-on, pragmatic and bottom-up approach.


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

37.97.233.233